کلاس های خانم اسلمی

کلیه کلاس های خانم اسلمی در روزهای یکشنبه و دوشنبه مورخ 01/09/1394 و02/09/1394 برگزار نمی گردد

جدید ترین اخبار مرکز

برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورد مهر 96

مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور

جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور به منظور آشنایی با حوزه‌های مختلف با حضور در سالن اجتماعات مرکز برگزار شد.

جلسه توجیهی دانشجویان جدید الورود مهر 96 با حضور ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی جناب آقای دکتر ذوالانواری و هیات همراه، سرپرست محترم مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی نیم ور جناب آقای مهندس رئیس محمدی، مدیر حراست جهاد دانشگاهی استان مرکزی جناب آقای طالبی ،امام جمعه محترم شهر نیم ور حجت الاسلام لطفی، بخشدار محترم مرکزی جناب آقای مهندس براتی زاده،شهردار محترم شهر نیم ور جناب آقای مهندس امرایی  و با حضور دانشجویان جدید الورود مرکز نیم ور برگزار گردید.

در این جلسه در  ابتدا آیات کلام ا... مجید ربانی توسط قاری قرآن قرائت و سپس سرود ملی جمهوری اسلامی ایران طنین انداز گردید.

سرپرست مرکز نیم ور  ضمن عرض خیرمقدم به مسئولین و مدعوین حاضر در جلسه و تبریک به دانشجویان جدید الورود که مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور را برای ادامه تحصیل انتخاب کرده اند ، گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه های مختلف آموزشی- پژوهشی مرکز ارائه نمود.

علی عباس رئیس محمدی گفت: مرکزعلمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور با توجه به پتانسیل های موجود در منطقه توانسته جایگاه خوبی را در عرصه علم و آموزش و توسعه کارآفرینی ایجاد نماید.

وی در ادامه افزود : با تلاشهای صورت گرفته در زمینه فعالیتهای کارآفرینی و ارتباط با مراکز صنعتی موجود در منطقه می توان در پیشبرد اهداف دانشگاه جامع علمی کاربردی گامهای موثری را برداشت.

رئیس محمدی خاطر نشان کرد: دانشجویان به عنوان افسران جنگ نرم نقشی اساسی برای پیشبرد اهداف نظام دارند و امروزه این دشمنان با تبلیغات فراوان رسانه­ای خود سعی در تشویش اذهان شما دارند و لازمه مقابله با این کار، افزایش سطح مطالعاتی وفرهنگی است